Instructie

Wanneer u niet in staat bent of niet de gelegenheid heeft om een cursus of workshop te volgen, dan kunt u van mij ook persoonlijke begeleiding / instructie krijgen. Eigenlijk dus een voor u op maat gesneden cursus bij u thuis. 

Ik vertel u stap voor stap, in uw tempo, wat u met uw apparaat kunt doen en hoe u deze zo goed en veilig mogelijk kunt gebruiken.

Is zo'n persoonlijke instructie wat voor mij?

Veel gebruikers van computers, laptops, smartphones en e-readers weten niet (volledig) wat ze allemaal met het apparaat kunnen doen. Er is mogelijk wel ooit eens uitgelegd hoe dit en dat moet. “Maar ja, toen was het duidelijk, maar nu weet ik het niet meer”.

Herkent u zich hierin? Misschien is het dan zinvol om alles nog eens van voren af aan door te nemen. Ik doe dat met alle plezier!

Heeft u specifieke vragen?
Geen probleem, stel uw vraag en ik probeer u de antwoorden te geven.

Computerhulp-min

Kortom, meer mogelijkheden

Wanneer u een cursus bij een willekeurige instantie volgt, bent u altijd afhankelijk van het tempo waarin de cursus wordt gegeven en welke onderwerpen er behandeld worden. Meestal is het zo dat dit wordt bepaald door het gemiddelde kennis- en vaardigheidsniveau van de cursisten. Uiteraard is het ook nog eens zo dat de cursus op een specifieke locatie plaatsvindt en dat verwacht wordt dat u uw eigen laptop of tablet meeneemt. Kan dus best belastend zijn.

Deze nadelen heeft u bij mij niet. Sterker nog, u heeft alleen maar voordelen: bij u thuis, goedkoper en maximale aandacht voor de onderwerpen waar u moeite mee heeft.